bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,897.00 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.40 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 186.66 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628091 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652253 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223934 22.51%

Galaxy Digital, Metaverse için TIME Magazine ile Anlaştı

sothebys-de-metaverse-dunyasina-adim-atti

Galaxy Digital, metaverse konularını ele almak için TIME Magazine ile bir içerik anlaşması imzaladı. Ethereum (ETH) ile finanse edilen bu ortaklık, TIME100 Şirketleri arasında metaverse kategorisinin açılmasını da içeriyor. Dikkat çeken diğer bir kısım ise Galaxy’nin TIME’ın, bilançosunda ETH’yi kabul etmeyi ve tutmayı kabul ettiğini açıklaması oldu.

galaxy digital metaverse icin time magazine ile anlasti 2

Galaxy – TIME ortaklığı aynı zamanda yeni bir haftalık TIME bülteni olan “Into The Metaverse”i ve okuyucuları metaverse konusunda eğitmek için tasarlanmış eğitim materyallerini de içeriyor. Galaxy Digital, derginin hızla ortaya çıkan metaverse alanını kapsamasına yardımcı olmak için uzmanlığından yararlanacağını söyledi.

Time Magazine ve Galaxy Digital, Metaverse için Birleşiyor

Geçmişe baktığımızda Blockchain alanında atılan bu adı adım, her iki şirket için de yeni bir şey değil. Daha önce de Time NFT ve kripto para ortaklıkları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sizlerle paylaştığımız üzere 12 Nisan tarihinde GrayScale ile anlaşan Time Magazine, anlaşmayı Bitcoin ile finanse etmiş ve Bitcoin’i bilançosunda saklayacağını açıklamıştı.

Metaverse konsepti ise ilk olarak 2020’nin başlarında Decentraland ve The Sand Box gibi kripto projeleri tarafından tanıtılırken, Meta’nın (Facebook) geçtiğimiz ay yaptığı lansman ile iyice ünlenmiş oldu. Lansman sonrası birçok kurum ve kuruluş metaverse konusunda girişimlerine başladı.

Şimdi ise Time Magazine ile metaverse odaklı içerikler görecek gibiyiz. Peki bu ortaklık hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala