bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,253.75 0.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,176.77 1.19%
bnb
BNB (BNB) $ 605.09 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 154.94 2.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548417 1.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509513 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157545 2.60%

Galaxy Digital Holdings, Jane Dietze’yi Yönetim Kuruluna Aldı

Galaxy Digital Holdings Jane Dietze

Kripto dünyası önemli isimleri bünyesine katmaya son hız devam ediyor. Son olarak dijital varlık yönetimi devi Galaxy Digital Holding, Brown Üniversitesi’nden Jane Dietze’yi yönetim kuruluna transfer etti.

Brown Üniversitesi’nin Baş Yatırım Görevlisi Jane Dietze, bundan sonra Galaxy Digital Holdings’in yönetim kurulunda çalışacak.

Galaxy Digital Holdings Jane Dietzeyi Yönetim Kuruluna Aldi
Brown Üniversitesi’nin Baş Yatırım Görevlisi Jane Dietze

Galaxy Digital Holdings Bünyesindeki Önemli İsimleri Genişletiyor

Brown Üniversitesi’nin Baş Yatırım Görevlisi Jane Dietze, finans sektöründe 30 yılı aşkın bir deneyime sahip durumda. Kariyerine Goldman Sachs’ta finansal analist olarak başlayan Dietze, son olarak Haziran 2021 itibariyle Brown Üniversitesi’nin 6.9 milyar ABD Doları tutarındaki bağış fonunu denetlemişti. Ayrıca daha önce Fortress Investment’ta genel müdür olarak görev yapmıştı.

Şirketin Kurucusu Mike Novogratz Bloomberg ile yaptığı bir röportajda, “Onu akıllı, meraklı buluyorum, alanımızı anlıyor, bence bağış alanında bir düşünce lideri. Bence bağış alanıyla bizi akredite etmeye yardımcı oluyor.”

Son olarak konuyla alakalı olarak konuşan Jane Dietze ise şu ifadelere yer verdi:

“Galaxy için değerim sadece kurumsal bir yatırımcı perspektifi getiriyor. Bir vakıf veya başka bir kurum Galaxy’den ne ister ki? Bu bakış açısını sağlayabilirim.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala