bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,229.41 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.77 3.45%
bnb
BNB (BNB) $ 546.21 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 131.27 6.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.491217 1.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443253 2.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145086 6.13%

Futbol Ekonomisi ve Fan Token Yatırımları-Muhtemel 11

BTCHaber TV’nin yeni programı Muhtemel 11’in ilk bölümü yayınlandı. Bu programımız da Emre Özcan ve Erman Yaşar ile birlikte sporu, futbolu ve Fan Token’ları konuşuyoruz.

Nelerden Bahsedildi?

Erman Yaşar ilk olarak Fan Tokenlara değindi. Günümüzde insanların yatırım alışkanlıklarının değiştiğine ve aynı zamanda harcama alışkanlıklarının da değiştiğini söyledi. Ardından Emre Özcan’a Fan Token dünyası hakkında bir soru yöneltti:

Emre Özcan şu şekilde yanıt verdi:

Ben fan token yatırımlarına çok ufak ufak başladım. bildiğimiz gibi spor dünyası futbolcu yansı içerisindeyiz senin de bildiğin gibi yani genel olarak işimizi futboldan kazanıyoruz bu durmasında benim ilk önce kulüplerin resmi bir şekilde bu işe girmesi beni Benim dikkatimi çeken durum oldu genel olarak arkadaşlarım vasıtasıyla iniş çıkışları durumların olduğunu görünce arkadaşım da kendine ev aldı. yani o durumda ben de bir duruma bakayım dedim O zamandan sonra 3-4 ay takip ettim.

Ayrıca Emre Özcan sözlerine şunları da ekledi:

Ayrıca genel olarak Twitter’dan takip ediyorum genel olarak bu durmadan güven verici geldiği için o yüzden girdim. Şu anda ufak ufak yatırımlar yapmaya devam ediyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala