bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 4.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.83 2.61%
bnb
BNB (BNB) $ 558.19 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 143.52 8.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497947 1.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462027 3.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151497 3.90%

Fundstrat Analisti: Bitcoin’de Küçük Sıçramalar Olabilir

fundstrat analisti bitcoinde kucuk sicramalar olabilir

New York merkezli finans kurumu Fundstrat‘tan bir analist, Bitcoin‘in önümüzdeki birkaç ay içinde dibe vurma şansının yüksek olduğunu söyledi. Tekrar yükseliş görülmesi için ise 40 bin dolar seviyesi bekleniyor.

Lider kripto para birimi, Kasım ayındaki rekorundan yaklaşık yüzde 50 düştü. Son zamanlarda bulunduğu bölgede istikrar kazanan Bitcoin için Fundstrat‘tan Mark Newton da beklentilerini açıkladı. Newton, düşük seviyenin bahar aylarında gelebileceğini söyledi.

İki haftalık süre boyunca küçük sıçramalar tahmin ettiğini belirten Newton, “Yeni bir orta vadeli rallinin başlamasını beklemek için hâlâ erken olabilir” dedi.

Analist Newton: Bitcoin için 32 bin 950 Bir Testti

Fundstrat’ın teknik analistlerinden biri olan Mark Newton tarafından Bitcoin ile ilgili bir analiz paylaşıldı. Newton, 35 bin 511 doların altına doğru bir düşüşün ve 24 Ocak’taki 32 bin 950 dolar noktasının bir test oluşturacağını söyledi.

Newton, gözlenecek kilit teknik seviyeler arasında 40 bin doların üzerine çıkan fiyatların boğa sezonu için önemli olacağını da sözlerine ekledi. 

fundstrat analisti bitcoin yakinda daha da dusebilir2

Bitcoin ve Ether gibi kripto para birimleri, geleneksel yatırımcılar tarafından ilgi gördükçe, hisse senetleri gibi varlıklarla daha fazla ilişkili hale geliyor. Bitcoin, Fed kararı hakkında artan endişeler üzerine risk varlıklarında küresel bir bozulmanın ortasında son haftalarda düşüş gördü.

Newton yakında bir dip beklese bile, hâlâ temkinli düşünüyor. Analist son olarak, “Günlük bir kapanışta 40.000 dolar aşılana kadar aşağı eğimli bir modelde kalacak” diye yazdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala