bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,508.48 3.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.77 2.38%
bnb
BNB (BNB) $ 536.90 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 132.88 2.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495002 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447013 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147508 4.78%

FTX, Yükseltme için BEP20 Ağındaki İşlemleri Askıya Aldı

FTX Yükseltme için BEP20 Ağindaki İşlemleri Askiya Aldi

Blockchain sektörünün gelişimi ile birlikte projeler ağlarını sık sık güncellemeye devam ediyor. Bu güncellemeler genellikle performans ve verimlilik artırımı olurken güvenlik odaklı yükseltmeler de oldukça sık yaşanıyor. Bu güncellemeler sırasında ise borsalar işlemlerin aksamaması için işlemleri askıya aldıklarını duyuruyorlar. Son olarak FTX de benzer bir şekilde bağındaki para yatırma ve çekme işlemlerini geçici bir süreliğine askıya aldığını açıkladı.

FTX, Yükseltme için BEP20 Ağındaki İşlemleri Askıya Aldı

FTX, BEP20 Ağındaki Yatırma/Çekme İşlemlerini Geçici Olarak Durdurdu

9 Haziran tarihinde BNB Chain tarafından duyurulan verimlilik odaklı Euler yükseltmesi, 18.907.621. blok üzerinde ana ağa entegre ediliyor. Tüm Node’ların yazılım sürümlerini V1.1.11’e yükseltmesi beklenirken kripto borsaları da hazırlıklarını yapıyorlar.

BEP20 Euler Yükseltmesi Neyi Amaçlıyor?

BNB Smart Chain Mainnet’inde kısa bir süre içerisinde hayata geçecek olan Euler yükseltmesi, adını İsviçtreli matematikçi Leonhard Euler’dan alıyor. Grafik teorisi ve topolojinin kurucularından biri olarak kabul edilen fizikçi, bu ağa adını vererek bir kez daha anıldı. Yükseltmenin içeriğinde ise yeni bir doğrulayıcı modülü geliyor. Ağın aktivitesini ve sağlamlığını iyileştirmek için aday doğrulayıcıları olarak adlandırılar bu Node’lar, yedek doğrulayıcılar olarak hazırda bekleyecek. Herhangi bir ağ takılmasında bu Node’lar blok üretecek ve eksiklikleri giderecekler.

Aday Doğrulayıcıların sayısı BSC yönetimine tabi olacak şekilde tasarlanmış durumda.. BSC Mainner, Euler yükseltmesinden hemen sonra aynı sayıda Aktif Doğrulayıcı ve 0 Aday Doğrulayıcı tutacak ve sonraki yönetim eylemi, Aday Doğrulayıcı Setini yeni Aday Doğrulayıcıların ayarlanmasına izin verecek şekilde genişletecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala