bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,933.00 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.87 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 582.96 2.35%
solana
Solana (SOL) $ 186.47 2.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632187 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652272 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21972 20.21%

FTX, Yapılan Bağışların Ay Sonuna Kadar İadesini İstiyor

ftx yapilan bagislarin ay sonuna kadar iadesini istiyorf

Kısa süre önce iflas eden kripto para borsası FTX, ile ilgili gelimeler yaşanmaya devam ediyor. FTX daha önce siyasi figürlerden ve gruplardan FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried ve diğer FTX yöneticileriyle bağlantılı bağışları şubat ayı sonuna kadar iade etmelerini istiyor.

FTX, Bağışların İadesini İstiyor

Sam Bankman-Fried, geçtiğimiz kasım ayında kendi FTX çökmeden önce politikacılara on milyonlarca dolarlık kampanya katkıları verdi. Şimdi, iflas eden kripto para borsası bu parayı geri istiyor.

ftx yapilan bagislarin ay sonuna kadar iadesini istiyorrtgtr

Borsa, FTX’in siyasi figürlere, siyasi eylem gruplarına ve diğer katkı ve ödeme alıcılarına gizli bildirimler gönderdiğini söyledi. Kripto para borsası, kasım ayında iflas koruması için başvuruda bulundu. Ocak ayında dosyalanan mahkeme belgelerine göre, FTX borçluları Mart 2020 ile Kasım 2022 arasında yapılan 93 milyon dolarlık siyasi bağışları inceliyor.

Bankman-Fried, ayrı bir ceza davasında diğer suçlamaların yanı sıra kampanya finansmanı yasalarını çiğnemekten suçsuz olduğunu ileri sürdü. Ancak şimdi alacaklıların kayıplarını telafi etmekle suçlanan borçlular, bu tür bir eylemin FTX Borçlularının tazminat aramasını engellemediği konusunda uyardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala