bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,309.77 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,183.33 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 610.52 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 155.09 0.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54542 2.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518924 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159015 0.98%

FTX, Voyager Varlıklarını Satın Almaya Yakın

ftx voyager varliklarini satin almaya yakin

Kripto para borsası FTX, zor durumdaki kripto şirketleriyle ilgilenmeye devam ediyor. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, iflas eden Voyager Digital’in varlıklarını satın alma konusunda FTX lider konumda.

FTX Voyager Digital’in Varlıklarıyla İlgileniyor

Sam Bankman-Fried’in CEO’su ve kurucu ortağı olduğu kripto borsası FTX, zor durumdaki kripto şirketlerine ilgi duymayı sürdürüyor. Kripto para piyasasında yaşanan düşüşle birlikte iflas eden Voyager Digital’in satışa sunduğu varlıklarıyla da ilgilenen FTX, Voyager varlıklarıyla ilgilenen şirketlerin önünde.

ftx voyager varliklarini satin almaya yakin 2

Voyager Digital’in varlıkları için bu hafta iflas mahkemesi aracılığıyla bir müzayede düzenlendi. Son aşamada, konu hakkında bilgisi olan bir kişinin aktardıklarına göre, FTX ile dijital varlık yatırım şirketi olan Wave Financial arasında sıkı bir pazarlık yaşandı.

FTX’in Voyager’a Teklifi Daha Yüksek

Kişinin açıklamasına göre FTX’in Voyager Digital varlıkları için sunmuş olduğu teklif diğer şirketlerden daha yüksek. Bu nedenle Voyager varlıklarının FTX’e satılmasının bir hayli yüksek olduğu belirtiliyor. Konu hakkında ne FTX ne de Wave tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

Son olarak kısa bir süre önce kripto para borsaları FTX ve Binance’in Voyager Digital’i satın alma girişiminde bulundukları iddia edilmişti. Voyager ile daha önceden de ilgilenen FTX’in kısa bir süre önce potansiyel bir satın alma ile paralel olarak sermaye artırdığını bildirmiştik.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala