bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

FTX US, Hizmet Alanını Miami’de Genişletiyor

ftx us hizmet alanini miamiye genisletiyor

FTX borsasının Amerika Birleşik Devletleri kolu olan FTX US, hizmetlerine olan talebin hızla artması nedeniyle Miami’deki yeni bir ofisle ülkedeki fiziksel varlığını genişletmeye kadar verdi. Ayrıca FTX Borsası‘nın halihazırda San Francisco ve Chicago’da ofisleri olduğu biliniyor.

FTX ABD’nin İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Avinash Dabir, Bloomberg’e verdiği bir röportajda; Brickell finans bölgesindeki yeni Miami ofisinin 16 ila 18 çalışan kapasitesinde olacağını söyledi. Şu anda, dört FTX personeli şehirdeki geçici bir mekanda çalışmalarına devam ediyor.

ftx us hizmet alanini miamiye genisletiyor

FTX US Miami Ofisi, Ortaklıklar ve Türev Ürünlere Odaklanacak

FTX borsasının Amerika Birleşik Devletleri kolu olan FTX US‘ın Miami ofisi; iş geliştirme, ortaklıklar ve türev ürünlere odaklanacak. Söz konusu olan Miami ofisi kararı; hem ticaret hacmi hem de yeni müşteriler açısından, FTX’in US platformundaki talebin hızla artması sonucu alındı.

Platform 2021’in üçüncü çeyreği için ortalama günlük hacminin yüzde 512 arttığını, kullanıcı sayısının ise yüzde 52 arttığını açıkladı.

Hatırlatmak gerekirse FTX Borsası, yakın zamanda LedgerX’i satın alarak Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto türevleri işine odaklandığını ortaya koydu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala