bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

FTX US, Basketbol Takımı Golden State Warriors ile Ortak Oldu

kripto-dunyasinda-bu-hafta-yapilan-onemli-ortakliklar

ABD merkezli kripto para borsası FTX US, profesyonel basketbol takımı Golden State Warriors ile anlaşma yaptığını açıkladı. Anlaşmanın bir parçası olarak FTX US tarafından Warriors NFT‘leri basılacak, piyasaya sürecek ve FTX US, takımın dijital varlık lansmanlarının ana merkezi olacak.

San Francisco merkezli takım Warriors ise yaptığı açıklamada 2022’nin başlarından itibaren takımın NFT’lerini FTX US‘in NFT pazarında piyasaya süreceğini açıkladı. Warriors’ın altı NBA Şampiyona yüzüğünün dijital NFT koleksiyonu, 10 hatıra bileti de içeriyor.   

ftx us basketbol takimi golden state warriors ile ortak oldu 2

FTX US ve Golden State Wariors Ortaklığı

Warriors ve FTX arasındaki bu ortaklık, Warriors için ilk uluslararası hak ortağı olma özelliği de taşıyor. Ek olarak ortaklık, uluslararası olarak logo ve reklam gibi detayları da kapsıyor.

Warriors Başkanı ve Operasyon Direktörü Brandon Schneider, yeni ortaklık hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Kripto para birimi dünya çapında köklü bir topluluğa sahip ve spor, medya ve eğlence endüstrilerinin önemli bir parçası olmaya devam edecek. FTX ile yaptığımız görüşmelerde, NFT’lerin küresel hayran etkileşiminde oynadığı rol de dahil olmak üzere kripto para birimi entegrasyonu ve benimsenmesi konusunda ortak yenilik yapma isteğimizi hızla fark ettik.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala