bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

FTX US Başkanı Görevinden İstifa Etti

ftx us baskani gorevinden istifa etti

Kripto para borsası FTX’in ABD operasyonlarını yürüten FTX US önemli bir yöneticisini kaybetti. FTX US’nin başkanı Brett Harrison görevinden istifa ettiğini açıkladı.

FTX US Başkanı Brett Harrison Görevinden Ayrıldı

FTX’in ABD operasyonlarını yürüten FTX US’nin başkanı Brett Harrison, sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Harrison açıklamasında FTX US başkanlık görevinden ayrıldığını belirtti. Harrison ayrıca başkanlık görevinden istifa etse de, şirkette danışmanlık görevine geçeceğini ve sektörde kalmayı planladığını belirtti.

Harrison açıklamasında ayrıca, “Son bir buçuk yılda FTX’teki deneyimlerim için derin şükranlarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı. Harrison açıklamasında ayrıca, “Önümüzdeki birkaç ay içinde sorumluluklarımı devredeceğim ve şirkette danışmanlık rolüne geçeceğim.” dedi.

ftx us baskani gorevinden istifa etti 2

Harrison’ın ayrılması, kripto endüstrisindeki son zamanlardaki yüksek profilli istifaların sonuncusu oldu. Kısa bir süre önce iflas eden kripto borç verme firması Celsius Network’ün CEO’su Alex Mashinsky istifa edeceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta kripto para borsası Kraken’in tartışmalı CEO’su Jesse Powell istifa etmiş ve Kraken’de CEO’luk görevine COO Dave Ripley’in geçeceğini açıkladı.

Ağustos ayının sonlarında FTX CEO’su Sam Bankman-Fried tarafından kurulan ticaret firması Alameda Research’ün eş CEO’su Sam Trabucco görevinden istifa ettiğini açıklayarak CEO’luk görevine Caroline Ellison’ın devam edeceğini açıklamıştı. Ağustos ayında ayrıca MicroStrategy’nin kurucusu ve uzun süredir CEO’su olan Michael Saylor istifa ettiğini açıklamıştı. Saylor açıklamasında şirkette yönetim kurulu başkanlığı görevine devam edeceğini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala