bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,047.16 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.02 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 560.95 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 0.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514849 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495326 8.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154746 1.74%

FTX, Monumental Entertainment ile Ortaklık Kurdu

ftx monumental entertainment ile ortaklik kurdu

Önde gelen kripto borsalarından FTX, arasında Washington Capitals, Washington Wizards ve Washington Mystics’in sahibi Monumental Sports & Entertainment ile bir ortaklık kurdu. FTX, Monumental’in resmi kripto borsası haline gelerek, tüm arena TV etkinliklerinde yer alacak ve şirketin gelecekteki NFT koleksiyonlarının haklarına sahip olacak.

Ek olarak FTX şirketin etkinliklerinde logo ve reklamlarını sergileyebilecek.

Temmuz ayında şirket, Washington Capitals ve Washington Wizards için NFT AirDrop’ları başlattığını duyurmuştu. Aynı ay içerisinde NFT’ler OpenSea platformunda satışa çıktı.

ftx monumental entertainment ile ortaklik kurdu 1

FTX, Monumental ile Spor Anlaşması İmzaladı

Kripto borsası FTX, yeni ortaklıklarla birlikte platformu geliştirerek daha geniş kitlelere hitap etmeyi hedefliyor. Bu ortaklıklar arasında son olarak sizlerle paylaştığımız Golden State Warriors anlaşması da yer alıyor.

Monumental Sports & Entertainment’ın CEO’su Ted Leonsis, bu ortaklık ile alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Bu alanda da öncü olmak ve insanları yanımızda getirmek istiyoruz.”

NBA’in Blockchain danışma komitesinde yer alan Leonsis’in 2019’da Bitcoin hakkında “gölge ekonominin” bir parçası olduğunu iddia ederek olumsuz konuştuğunu hatırlatmamızda ise fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala