bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,990.41 5.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.12 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.88 3.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.12 10.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499133 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464468 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152546 5.58%

FTX Krizini Nasıl Atlatabiliriz? | DeFi Tarafında Yaşanan Gelişmeler | Berna Süslü

BTC Haber ekibi, İstanbul Blockchain Week’te Fexobit Araştırma Uzmanı Berna Süslü ile kripto para piyasalarının FTX krizini nasıl atlayabileceğini ve DeFi tarafında yaşanan gelişmeler hakkında konuştu.

Fexobit Araştırma Uzmanı Berna Süslü, IBW’de BTC Haber’in sorularını yanıtladı. Süslü, Blockchain Haftası vesilesiyle sektördeki paydaşların ve yatırımcıların bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunmasının önemine değindi.

FTX krizini değerlendiren Süslü, bu tarz olayların olabileceğini fakat bu noktada önemli olan şeyin regülasyonların etkisi olduğunu belirtti. Kripto varlık rezervlerinin biraz daha açık ve şeffaf olması gerektiğini vurgulayan Süslü, “Varlıkların saklanması ile ilgili yüksek derecede şeffaflık ve iyi bir şekilde teknoloji gerekli. Bununla birlikte de yatırımcıların üzerinde güven sağlamak çok daha olası.” dedi. Berna Süslü, ayrıca geleneksel finans ile kripto ekosisteminin birleştiğinin de altını çizdi.

“Bankaların da Kullanabileceği Bir Sistem Yaratılacak”

DeFi tarafında yaşanan son gelişmeleri aktaran Süslü, “Yeni sistemi bankalar da kullanabilecek.” dedi ve ekledi:

“Tamamen merkeziyetsiz bir platform üzerinde yeni bir sistem çalışmaları sürüyor. Bu konuda da birlikte bir büyüme göstereceğini düşünüyorum.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala