bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

FTX Japonya Müşterileri, Varlıklarını Çekebildiği İçin Mutlu

ftx japonya musterileri varliklarini cekebildigi icin mutlu

Geçtiğimiz yılın sonlarında iflas başvurusunda bulunan, bir zamanların dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX ardında pek çok soru işareti bırakmıştı. Dünyanın pek çok yerinde müşteriler varlıklarını geri çekebilmek için hukuk mücadelesi verirken, FTX Japonya müşterilerinin varlıklarını geri alabilme süreci geçtiğimiz günlerde yeniden başlatılmıştı. FTX Japonya müşterileri, varlıklarının hepsini çekebildikleri için memnun.

FTX Japonya Müşterileri Varlıklarının Tamamını Geri Geçebiliyor

Sam Bankman-Fried tarafından kurulmuş olan kripto para borsası FTX, geçtiğimiz yılın sonlarında iflas başvurusunda bulunmuştu. Şirketin ani çöküşü sonrasında ortaya çıkan tabloda pek çok şirket, FTX’in çöküşünden etkilendi ve FTX’in müşterileri de yaşanan bu durumdan ötürü darbe aldı.

ftx japonya musterileri varliklarini cekebildigi icin mutlu 2

7 Kasım 2022 tarihinde iflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX ve yan şirketi, Sam Bankman-Fried’in kullanıcıların fonlarını zimmetine geçirmesinin ardından tüm varlıkların çekilmesini durdurmuştu. FTX’in bu ani çöküşü sonrasında, FTX’e ait olan Japonya merkezli kripto para borsası Liquid’i de olumsuz etkiledi ve şirket 15 Kasım 2022’de para çekme işlemlerini askıya aldı.

Dünyanın dört bir yanındaki FTX müşterileri, yatırımlarını geri almak için hukuk mücadelesi veriyor. Müşteriler devam eden yasal mücadelenin sonucunu beklerken, FTX Japonya müşteri varlıklarının tamamını çekmeye başladı. Konu hakkında Twitter üzerinden açıklamalar yapan müşteriler, şirketteki fonlarının tamamını geri çektiklerini ve bu durumdan dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala