bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

FTX Japan, Müşteri Fonlarını İade Etmeyi Düşünüyor

ftx japonya musteri fonlarini iade etmeyi dusunuyorasdd

İflas bayrağını çeken kripto para borsası FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre önce FTX Japonya, yıl sonuna kadar müşterilerin para çekme işlemlerini yeniden başlatacağını açıklamıştı. Son olarak çıkan haberlere göre; FTX Japan, müşteri fonlarını iade etmeyi planlıyor.

FTX Japan, Müşteri Fonlarını İade Etmek İstiyor

FTX kripto borsasının Japon yan kuruluşu FTX Japan, müşterilerinin varlıklarının FTX’in iflas işlemlerinin bir parçası olmadığını doğruladıktan sonra para çekme işlemlerine devam etmek için bir yol haritası yayınladı.

ftx japonya musteri fonlarini iade etmeyi dusunuyorff

FTX Japan, kripto borsalarının müşteri fonlarını kendi varlıklarından ayırmasını zorunlu kılan Japon düzenlemeleri nedeniyle müşterilerinin varlıklarının FTX Japonya’nın mülkünün bir parçası olmaması gerektiğini doğruladı.

Bunun yanında FTX Japan, birincil odak noktasının para çekme işlemlerini yeniden etkinleştirmek olduğunu iddia etti. Ayrıca şirket 2022’nin sonuna kadar yapmayı hedefliyor. Ayrıca kullanıcılarının varlıklarının FTX Japan’nın varlıklarının bir parçası olarak kabul edilmediğinin yakın zamanda onaylanmasıyla, kullanıcıları için para çekme işlemlerine devam etmeleri için etkili bir yol sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala