bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,009.03 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.11 2.11%
bnb
BNB (BNB) $ 585.43 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 190.56 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626368 2.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652913 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219446 16.04%

FTX CEO’suna Yönelik Suçlamalar Artıyor

ftx ceosuna yonelik suclamalar artiyor

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried için yapılan suçlamaların sayısı artıyor. Wall Street Journal’ın haberine göre Sam Bankman-Fried, kilitli konumdaki müşteri fonlarını kullanarak riskli yaptırımlar yaptı.

Sam Bankman-Fried Kilitli Müşteri Fonlarına Dokundu

Kripto para borsası FTX’in içinde bulunduğu kriz büyümeye devam ediyor. WSJ tarafından yapılan habere göre likidite sorunları yaşayan FTX, bu durumdan kurtulmak için müşteri fonlarını kullandı.

FTX patronu Sam Bankman-Fried’in, kripto para borsasının çalışanlarına fon toplamayı planladığı ve en büyük önceliğinin ise müşterilere yardımcı olmak istediği belirtildi. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre SBF, erken saatlerde gönderdiği bir mesajda kendi önceliklerinin en son sırada olduğunu dile getirdi. SBF’nin açıklamasına göre şirketin önceliği, mevcut ve potansiyel yatırımcılar için yeni fonların bulunması olarak ifade edildi.

Sam Bankman-Fried raporda ayrıca, FTX ekibinin bir kripto girişimcisi olan Tron Blockchain ağının kurucusu Justin Sun ile birlikte bir çözüm yolu üzerinde çalıştıklarını da doğruladı. Konu hakkında açıklama yapan Tron sözcüsü, amaçlarının token sahiplerini korumak ve kullanıcıların FTX’ten para çekme işlemlerine devam edebilmelerini sağlamak olduğunu dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala