bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,238.09 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,593.20 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 585.61 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 187.93 2.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622411 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655717 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217181 16.92%

FTX CEO’su SBF, İflas İddialarını Yalanladı

FTX CEOsu SBF Iflas Iddialarini Yalanladi

Kısa bir süre önce sizlerle Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun şirketinin FTX Token’daki pozisyonunun tamamını tasfiye edeceğini söylediğini paylaşmıştık. Bunun üzerine konu oldukça alevli bir hâl alırken FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried‘den açıklama geldi. Bankman-Fried, iflas iddialarını yalanlayarak FTX’te sorun olmadığını ve varlıkların iyi olduğunu söyledi.

FTX CEO’su SBF, İflas İddialarını Sertçe Yalanladı

Kısa bir süre önce FTX‘in yan şirketi Alameda Research’ün bilançosunun FTX’in yerel borsa token’ı FTT ile yüklendiğini ortaya koyan bir haber yayınlanmıştı. Bu, Alameda’nın CEO’su Caroline Ellison ile FTT token’ı sahibi olan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) arasında halka açık bir söz savaşına yol açtı.

Bunun üzerine CZ, borsasının defterlerinde tuttuğu kalan tüm FTT’leri tasfiye etmeye başlayacağını söyledi. Ellison ise Twitter üzerinden cevap vererek Alameda’nın her biri 22 dolardan FTT’lerini satın almaya hazır olduğunu söyledi.

FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried ise FTX‘in tüm müşteri varlıklarını kapsayacak kadar yeterli olduğunu söyledi. Müşteri varlıklarına (hazinelere bile) yatırım yapmadıklarını belirten Bankman şunları ekledi:

“Tüm para çekme işlemlerini gerçekleştirdik ve işlemeye devam edeceğiz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala