bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,282.22 3.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.43 2.34%
bnb
BNB (BNB) $ 608.09 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.70 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530239 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477627 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152643 4.96%

FTX CEO’su Sam Bankman, Kriptoya Bakış Açısını Paylaştı

ftx ceosu sam bankman kripto bakis acisini paylasti

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried Twitter hesabı üzerinden kripto para sektörüne olan bakış açısını paylaştı. Bankman-Fried, düzenleyiciler ve kripto para şirketleri arasındaki artan gerilimleri, sektördeki kilit sorunlardan biri olarak belirledi.

FTX CEO’su Sam Bankman Kripto Sektörünün Zorluklarından Bahsetti

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, sosyal medyasında kripto sektöründe olan zorluklardan bahsetti. FTX CEO’su mevcut blok zincirlerinin kriptonun kitlesel olarak kabul edilmesi için yeterince hızlı olmadığını söyledi. Bunun yanında ölçeklendirme sorunlarına da değindi. Ayrıca tek bir zincirin bile gerekli ölçeklenebilirlik düzeyine ulaşmadığını vurguladı.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, kripto para birimi işletmeleri için birleşik bir düzenleyici kurallar olması gerektiğine inandığını da şu şekilde dile getirdi:

Bütün bunların amacı daha güçlü çıkmaktır. Tüketicilerin ve kurumların dijital varlık ekosistemi ile ara yüz oluşturma konusunda kendilerini rahat hissedecekleri şekilde müşteri koruması ve düzenleyici netlikle ortaya çıkmak.

Yani FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’i özellikle kripto sektöründe olan düzenlemelere ve ölçeklendirme sorunlarına değindi.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Bankman-Fried, dikkat çekici bir açıklamada bulunmuştu. Bankman-Fried, milyarderlerin daha fazla vergi ödemesi gerektiğini söylediğini hatırlatalım. Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala