bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

FTX CEO’su Robinhood Satın Alımı İddialarına Yanıt Verdi

ftx ceosu robinhood satin alimi iddialarina yanit verdi

Kripto para borsası FTX’in Robinhood satın almayı planladığı iddia edilmişti. FTX’in kurucu ortaklarından birisi olan ve şirketin CEO’su Sam Bankman-Fried, Robinhood satın alımı hakkında açıklama yaptı.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’den Robinhood Açıklaması

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, geçtiğimiz aylarda Robinhood üzerinden hisse satın almıştı. SBF’nin bu hamlesi ardından bugün Bloomberg’in haberine göre FTX’in Robinhood ile ilgilendiği iddia edilmişti. Konu hakkında, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried tarafından açıklama yapıldı. Sam Bankman-Fried, FTX’in Robinhood satın alımıyla ilgilenmediğini açıkladı. Sam Bankman-Fried, MarketWatch’a ilettiği bir e-postada şu ifadeleri kullandı:

Robinhood’un iş beklentileri ve onlarla ortak olabileceğimiz potansiyel yollar konusunda heyecanlıyız ve Vladimir Tenev (Robinhood CEO’su) ile ekibinin yaptığı işten her zaman etkilendim ancak FTX olarak Robinhood ile aktif bir birleşme ve satın alma görüşmemiz bulunmuyor.

ftx ceosu robinhood satin alimi iddialarina yanit verdi 2

Konu hakkında bilgisi olan kaynaklara atıfta bulunan Bloomberg, FTX’in Robinhood’u nasıl satın alacağı konusunda şirket içinde görüşmelerde bulunduğunu belirtmişti. Son olarak Sam Bankman-Fried, son zamanlarda zor günler geçiren BlockFi ve Voyager Digital için kredi sunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala