bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,726.54 3.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.13 2.91%
bnb
BNB (BNB) $ 548.76 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 134.58 4.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497127 0.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450672 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148655 5.52%

FTX CEO’su Açıklaması Sonrasında FTT Token Fiyatı Yükseldi

ftx ceosu aciklamasi sonrasinda ftt token fiyati yukseldi

İflas başvurusu yapan kripto para borsası FTX’in yeni CEO’su Kasım 2022’den bu yana John J. Ray III olmuştu. John J. Ray III son açıklamasında FTX’in yeniden başlatılabileceğini açıkladı. Yapılan bu açıklama sonrasında FTX’e bağlı FTT tokeni yeniden değer kazanmaya başladı.

FTT Değer Kazanmaya Başladı

Başarısız bir kripto para borsası olan FTX’e bağlı bir kripto para birimi olan FTT, John J. Ray III’ün açıklamaları sonrasında yeniden yükselişe geçti. FTX kripto para borsasının yeniden başlatılacağı haberleri sonrasında FTT tokeni yüzde 30’un üzerinde değer kazandı.

ftx ceosu aciklamasi sonrasinda ftt token fiyati yukseldi 2

TradingView verilerine göre, FTT tokeni gelişmelerin ardından 2.28 dolardan işlem görüyor. FTX kripto para borsası hakkında açıklama yapan John J. Ray III, FTX.com’u yeniden başlatmanın araştırılması için bir görev gücünün oluşturulduğu belirtildi. John J. Ray III konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

FTX’i yeniden başlatma konusunda ileriye dönük bir yol varsa, bu yolu sadece keşfetmekle kalmayacağız. Bu yolu tamamen gerçekleştireceğiz. FTX’in yaşanabilir bir iş olarak gören pek çok paydaşımız bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala