bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

FTX, 5 Milyar Doların Üzerinde Nakit ve Kripto Para Kurtardı

eski ftx yoneticisi singh hakkinda bir sorusturma daha1

2022 yılının son zamanlarında kripto para sektörünün tam ortasına bomba gibi düşen FTX’in iflası ile ilgili olarak yeni birçok yeni gelişme yaşanıyor. Çıkan son haberlere göre; FTX’in 5 milyar doların üzerinde nakit ve kripto para kurtardığı açıklandı.

FTX Avukatı Açıkladı! FTX 5 Milyar Dolar Kurtardı

Kripto borsası FTX’in avukatı, Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından tutulan başka bir 425 milyon dolarlık kripto dahil değil, farklı varlıklarda 5 milyar dolardan fazla geri kazandığını söyledi.

eski ftx yoneticisi singh hakkinda bir sorusturma daha1 1

TX adına Sullivan & Cromwell’in avukatı Adam Landis konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Dilekçe tarihindeki değeriyle ölçülen 5 milyar doların üzerinde nakit, likit kripto para birimi ve likit yatırım menkul kıymeti bulduk. Bu, mevcudiyetimizin toplam tutara göre çok büyük olduğu düzinelerce likit olmayan kripto para birimi token varlığına herhangi bir değer atfetmiyor. Pozisyonlarımızın token piyasasını önemli ölçüde etkilemeden satılamayacağına dair arz var.

Kısa süre önce Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı, bir süredir konuşulan FTX ile ilgili Robinhood hisselerine dair beklenen adımı attı. FTX’in kurucu ortakları arasında yer alan Sam Bankman-Fried ve Gary Wang’in sahip olduğu ve 456 milyon dolar değerindeki Robinhood hisselerine ABD Adalet Bakanlığı tarafından el koymuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala