bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

FSB, DeFi Yönetmeliği için Ekip Oluşturacak

fsb defi yonetmeligi icin ekip olusturacakdsfvdfbg

Kripto para sektöründe düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bununla beraber birçok kurum ve kuruluş düzenleme çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Bu kez Finansal İstikrar Kurulu’nun (FSB), merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyetlerinin farklı yetki alanlarında nasıl düzenlenmesi gerektiğini belirlemek için diğer uluslararası standart belirleyicilerle birlikte çalışacağı açıkladı.

FSB, DeFi Yönetmeliğinin Düzenlenmesi için Ekip Kuracak

Finansal İstikrar Kurulu’nun (FSB), kripto sektörü için önerilen politika önerilerinin DeFi’ye özgü riskleri ele almak için ne ölçüde geliştirilmesi gerektiğini de araştıracağı belirtildi. Diğer uluslararası standart belirleyicilerle iş birliği içinde, DeFi’nin geleneksel finans ile birbirine bağlılığının ölçülmesi ve izlenmesindeki veri boşluklarının nasıl doldurulacağını keşfetmeyi de planlıyor.

fsb defi yonetmeligiyle mucadele etmek icin ekip olusturacakgtbhyn

Finansal İstikrar Kurulu’nun (FSB), konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

DeFi, yerine getirdiği işlevler veya maruz kaldığı güvenlik açıkları açısından geleneksel finanstan önemli ölçüde farklı değil. Bu kripto varlık türlerini ve varlıklarını ek ihtiyati ve yatırımcı koruma gereksinimlerine tabi tutmanın veya mevcut gereksinimlerin uygulanmasını hızlandırmanın, daha yakın ara bağlantıların doğasında var olan riskleri azaltıp azaltamayacağını değerlendirebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala