bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Friktion, Kurumsal Müşteriler İçin Kripto Kredileri Sunuyor

friktion kurumsal musteriler icin kripto kredileri sunuyor

Solana merkezli bir portföy yönetim platformu olan Friktion, kurumsal alanda hizmet veren müşteriler için önemli bir duyuruda bulundu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, kurumsal müşterilere teminatsız kredilerin verileceği açıklandı.

Friktion, Teminatsız Kripto Kredi Dönemi Başlattı

Solana Blockchain merkezli bir portföy yönetim platformu olarak hizmet veren Friktion, DeFi alanında daha yüksek getirilere erişmek için piyasada bulunan kurumsal müşteriler için yeni bir hizmet sunacağını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, kurumsal müşterilerin DeFi alanında daha yüksek getirilere erişebilmesi için bir teminatsız kripto borç verme ürününün duyurusunu yaptı.

friktion kurumsal musteriler icin kripto kredileri sunuyor 2

Şirket, sunduğu kripto borç verme ürününün borçlular için teminatsız kredilere erişim sağlayacağını belirtti. Şirketin sunmuş olduğu bu türde bir kredi, borçlunun kredinin değerine eşit ya da daha büyük bir teminat vermesini gerektirmiyor. Bu anlamda, Friktion’un sunmuş olduğu yeni kripto kredi ürünü, kripto şirketleri için sermaye açısından verimli bir borçlanma şekli olarak öne çıkıyor.

Friktion’un kripto kredisinin gelişmiş borç veren koruması sunacağı da açıklandı. Ödünç verme ürünü, genç dilimlerden kıdemli dilimlere kadar değişen tırnaklı havuzlardan oluşacak. Genç dilimler, kıdemli borç verenleri kredi temerrütlerine karşı karşılama karşılığında yüzde 11 ila yüzde 17 arasında daha yüksek yıllık verim imkânı sunuyor. Kredi havuzları bununla birlikte karşı tarafın risklerini azaltmak için çeşitli borçlu kadrosuna da sahip olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala