bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

Freetrade, Revolut’tan Paul Brooking’i İşe Aldı

freetrade paul brookingi ise aldi

Daha önce Rival Revolut’ta CFO yardımcısı ve finansal denetim lideri olarak çalışan Paul Brooking, şimdi İngiltere merkezli hisse alım satım hizmeti sunan Freetrade bünyesine mali işler müdürü olarak işe alındı.

Brooking, hisse senedi ticareti sunan 33 milyar dolarlık fintech firması Rival Revolut’ta CFO yardımcısı ve finansal denetim lideri olarak çalışıyordu. Brooking, Revolut’dan daha önce de Londra’da listelenen ticaret platformu IG Group’ta çalıştı.

Freetrade’in kurucusu ve CEO’su Adam Dodds, Brooking’in işe alımı ile ilgili yaptığı açıklamada üst düzey finans rollerinde çok sayıda özel ve kamu şirketi deneyimi getireceğini ve bunun girişim yeni pazarlara genişledikçe paha biçilmez olacağını dile getirdi.

freetrade review may 2019

Freetrade, Kripto Varlıklar Eser Yöneticisi Tutmuştu

Freetrade’in hedefi finansal denetimin yanında bir başka pazar hedefi ise kripto ticareti. Daha önce Freetrade’in kripto varlıklar için bir eser yöneticisi tuttuğu açıklanmıştı. Ayrıca Revolut 2017 yılından bu yana müşterilerine kripto para alım satım araçları sunuyor.

2018’de piyasaya sürülen Freetrade’in iddiasına göre, bu yıl Ağustos ayına kadar geçen 12 ayda hem finanse edilen müşteri hesaplarını hem de gelirini dört kat büyüttü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala