bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,695.87 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.49 1.89%
bnb
BNB (BNB) $ 606.34 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 158.37 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548723 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507092 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161546 1.52%

Foundry, Web 3 Şirketi Upstate Interactive’i Satın Aldı

bitcoin madencisi foundry web3 sirketi upstate interactivei satin aldi

Dijital varlık madenciliği ve hisse senedi şirketi Foundry Digital, Blockchain hizmetlerini genişletmek için Web 3 yazılım geliştirme ve danışmanlık şirketi Upstate Interactive’i satın aldığını açıkladı.

Foundry, Upstate Interactive’i Satın Alarak Blockchain Hizmetlerini Genişletecek

Digital Currency Group’un bir yan kuruluşu olan Foundry, merkezi olmayan altyapısını daha fazla geliştirmek için Web 3 danışmanlık şirketi Upstate Interactive’i satın almaya karar verdi.

Ayrıca belirtmek gerekirse Foundry, söz konusu olan bu anlaşmanın şartlarını açıklamadı. Ancak anlaşmanın Nisan sonunda kapanacağını ve tüm Upstate Interactive çalışanlarının Mayıs ayının başında şirkete katılacağını söyledi.

bitcoin madencisi foundry web3 sirketi upstate interactivei satin aldi

Bu anlaşma ile beraber Upstate Interactive ekibi, Foundry’nin çeşitli iş kollarına entegre edilecek ve dijital varlıkların altyapı katmanıyla ilgili çeşitli ürün ve hizmetlerle kurumlara yardımcı olacak.

Digital Currency Group’un bir yan kuruluşu olan Foundry CEO’su Mike Colyer ise satın alma işlemi ile ilgili olarak şunları söyledi:

Upstate Interactive ekibindeki herkesin tutkusu ve becerileri, Foundry’de sahip olduklarımızı tamamlıyor. Bu satın alma, doğrudan New York’taki ademi merkeziyetçiliğin geleceğini şekillendirme misyonumuzu geliştirecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala