bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,739.08 5.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.13 3.99%
bnb
BNB (BNB) $ 551.78 6.38%
solana
Solana (SOL) $ 139.72 8.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501703 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455266 5.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150427 3.45%

Fon Yöneticisi Fintonia, Singapur’da Bitcoin Fonu Başlattı

fon yoneticisi fintonia singapurda bitcoin fonu baslatti 3

Singapur merkezli fon yöneticisi Fintonia Group, Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından onaylanan, iki kurumsal düzeyde Bitcoin fonu başlattı.

Fintonia’nın Bitcoin Fonları Bitcoin’i Güvende Tutmayı Hedefliyor

Fon yöneticisi Fintonia Group, Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından onaylanan, iki kurumsal Bitcoin fonları ile yatırımcılara, Bitcoin’e “hızlı, güvenli ve düşük maliyetli” erişim sağlamayı amaçlarken, binlerce borsadan birinden satın alma zorluğunu ortadan kaldırarak, Bitcoin’i güvende tutmayı hedefliyor.

fon yoneticisi fintonia singapurda bitcoin fonu baslatti 4

Fintonia Bitcoin Fiziksel Fonu; Bitcoin’e doğrudan ulaşmak isteyen kurumsal yatırımcıları hedef alarak, büyük miktarlarda kripto para birimi satın almalarına, depolamalarına ve satmalarına olanak tanır. Fintonia’nın kurucusu ve başkanı Adrian Chng, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

Fon fiziksel Bitcoin alıyor, yani Bitcoin’de bir türev araç yerine gerçek Bitcoin’i alacağız.

Ayrıca Adrian Chng, Fintonia Teminatlı Getiri Fonu‘nun yatırımcılara, Bitcoin ile teminat altına alınan özel kredilere erişim sunduğunu dile getirdi. Chng bunun yanında, lider kripto para biriminin şu anda 3 trilyon dolarlık bir varlık sınıfı olduğunu söyleyerek, kurumsal yatırımcıların artan ilgisine dikkat çekti.

Detaylandırmak gerekirse; her iki fon da müşterilerin kripto paralarını soğuk cüzdanlarda saklayan dijital varlık güvenliğine ve teknolojisine sahip. Şirket ayrıca, yatırımların hırsızlık ve bilgisayar korsanlığına karşı da sigortalı olduğunu da vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala