bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,955.74 1.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.70 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 608.41 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 185.32 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613487 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640419 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212126 5.71%

Flow Token (FLOW) Nedir? Fiyatı, Yorum, Grafik, Geleceği

FLOW coin nedir

Flow token (FLOW) hızlı, merkezsiz ve geliştirici dostu bir kripto para girişimi olarak tanımlanabilir. Flow projesiyle oyunların, uygulamaların ve bunlarla ilgili faaliyet veren dijital varlıkların yeni nesil bir anlayışla desteklenmesi hedefleniyor. Flow blockchain ağının geliştirici kadrosunun sektörde oldukça büyük başarılara imza atmış kişilerden oluşması ise dikkat çekici nitelikte. Bu içerik boyunca Flow token’e yönelik çeşitli verilerden, platformun nasıl faaliyet gösterdiğinden ve ekosisteme kazandırdıklarından bahsediyor olacağız.

Dünyadaki en büyük piyasa değerine sahip altcoin’in Ethereum (ETH) olduğunu biliyoruz. Kullanıcılarına çok sayıda avantaj sunan bu başarılı blockchain ağı ekosistemin gelişimine en iyi şekilde katkı sağlıyor. Ethereum blockchain ağı üzerinde çok sayıda akıllı sözleşme, DeFi alanına yönelik sayısız proje ve birçok merkezsiz uygulama (dApps) yer alıyor. Kripto para piyasasının bu unsurları kullanıcılara sayısız hizmet ve avantaj sunuyor. Şimdi ETH ağı üzerinde oldukça başarılı bir merkezsiz uygulama başlattığınızı hayal edin. Uygulamanın büyük bir üne kavuştuğunu hatta bu ünün uygulamaya güç veren blockchain teknolojisini bile geride bıraktığını düşünün. Kulağa hoş geliyor değil mi? İşte bu anlattığımız tam olarak CryptoKitties’in elde ettiği başarıyı ifade ediyor. 2017 yılında kullanıcılar arasında oldukça popüler hale gelen bu oyun kullanıcıların dijital hayvanlarını alıp satabilmesi gibi birçok olanağı gündeme getiriyordu. Flow blockchain’inin hikayesi de buraya değin uzanıyor.

FLOW token nedir

CryptoKitties’in elde ettiği büyük başarı Ethereum (ETH) ağı vasıtasıyla meydana geldi. Bu başarılı oyunun ardındaki geliştirici ekip ETH ağında karşılaştıkları sorunları da gidermek için kolları sıvadı. Ekibin bu çalışmaları sonucunda oyunculuk için tasarlanmış ve kullanıcılarına dijital olarak toplanabilen ürünler de sunan yepyeni bir blockchain oluşturuldu. Kullanıcılarına sürükleyici bir oyun deneyimi sunan bu yeni platform tıpkı CryptoKitties gibi popüler olma yolunda ilerliyor. Günün birinde CryptoKitties kadar meşhur olur mu bilinmez ancak bu yeni platform kullanıcılarına hizmetlerini sunuyor. Bu platformun adı sizlerin de kolaylıkla tahmin edebileceği gibi Flow. Ekibin geliştirdiği bu yeni platformda kullanıcıların belirli tiplerde dijital varlık geliştirebilmesi mümkün hale getirildi. Piyasada bilinen adıyla ve son zamanların en popüler terimlerinden birisi olarak dikkat çeken NFT’ler, Flow token (FLOW) platformunda oluşturulabiliyor. NFT’ler tıpkı diğer kripto paralar gibi herhangi bir aracıya ihtiyaç duyulmadan taraflar arasında alınıp satılabiliyor.

Flow token (FLOW) Ne Zaman Çıktı?

Yukarıdaki bölümde bahsettiğimiz uzun hikayenin ardından hayata geçirilen Flow token (FLOW) projesi ana ağını 15 Mayıs 2020 tarihinde başlattı. O tarihten bu yana kullanıcılarına hizmet etmek için çalışmalarına devam eden Flow ekibi gözle görülür bir mesafe kat etmeyi başarmışa benziyor. Projenin tarihinde başarıyla tamamlanmış token dağıtım etkinlikleri de yer alıyor. Buna göre Flow token (FLOW) ilk sahiplerini bu etkinliklerin ardından buldu ve bu sayede ekibe gerekli olan finansman desteği sağlanmış oldu. Flow ekosisteminde oldukça popüler niteliklerde çok sayıda kişi ya da kuruluş yer alıyor. Bu durum projenin oldukça başarılı bir halkla ilişkiler çalışması ortaya koymasına neden oluyor. Sonuç olarak Flow, kripto para piyasasındaki tanındık projeler arasında yerini almayı başarıyor.

Flow token (FLOW) Fiyatı Nedir?

Flow token (FLOW) adlı kripto paranın fiyatına yönelik son verilere aşağıda yer alan başlıklar üzerinden ulaşabilirsiniz. Özellikle oyunculuk alanındaki kullanıcılarına hizmet vermeyi sürdüren Flow token piyasada yer alan dikkat çekici projeler arasında gösteriliyor. Elbette ki bir projenin dikkat çekmesi her zaman iyi bir manaya gelmeyebilir. Flow token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceğine yönelik bir verinin bulunmadığını görüyoruz. Ancak şimdiye dek arz edilen Flow token’lerden yaklaşık 300 milyon kadarı dolaşımda yer alıyor.

Flow

FLOW Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 FLOW token TL’den işlem görüyor. FLOW token fiyatı son 24 saat içerisinde -2.63% değişim gösterdi. FLOW token son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 51,876,694 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 2,018,487,972 dolar seviyesinde.

Canlı Kripto Borsa takip etmek için tıklayınız

Flow 1

Flow token (FLOW) Nasıl Çalışmaktadır?

Ethereum ağının daha etkili bir hale gelmesi amacıyla geliştirilmeye başlanan Flow token (FLOW) platformu kullanıcılarına hizmet etmeyi sürdürüyor. Flow ekibi tarafından geliştirilen SPoCKs algoritması platformun kaliteli işlev göstermesini sağlıyor. CryptoKitties gibi büyük bir başarıya imza atmış kripto para projesinin ekibi Flow token projesiyle başarılarına bir yenisini eklemeyi hedefliyor. Bu bağlamda geliştirilen platformun kripto parası olarak ise FLOW token’ler tasarlandı. Bu token’lerin stake edilmesi de mümkün. Platformda yapılan işlemlerin ücretleri de bu para birimi cinsinden tahsil ediliyor. Buna göre FLOW token’lerin bir mali değere sahip olduğu söylenebilir.

Flow token (FLOW) Nasıl Satın Alınır?

Flow token (FLOW) platformunun kripto parasını çok sayıda borsadan temin edebilirsiniz. Bu borsalar arasında başta Binance olmak üzere Kraken, Gate.io, Huobi Global ya da KuCoin gibi platformlar yer alıyor. Kullanıcılar dünyanın en büyük borsalarından Binance üzerinden USDT, BTC, BUSD ve BNB gibi altcoin’lerle FLOW sahibi olabilecek. Kullanıcıların kripto para yatırımlarını kendi araştırmalarının ardından özenle gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala