bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,703.07 1.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,046.53 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 556.62 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 141.23 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521212 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.486026 5.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151685 0.40%

FLOW Neden Yükseliyor? 5 Ağustos 2022

FLOW Neden Yükseliyor 5 Ağustos 2022

Kripto paraların son dönemdeki performansı her en kadar tartışmaya açık osa da bazı projeler piyasalardan bağımsız olarak yükseliş yaşamakta. Bunun arkasındaki en büyük sebep, bu kripto paraların aktif olarak operasyonlarını hızlandıra projelerin yerel kriptoları olması. Yakın zamanda Meta ile adını duyuran Flow da bunlardan birisi. Öyle ki popüler sosyal medya platformu Instagram’ın NFT özelliğinin 100 ülkeye genişlemesi ve NFT’ler için Flow’un kullanılacağı haberi Flow’un yüzde 40’ın üzerinde değer kazanmasını sağladı. Gelince Flow neden yükseliyor sorunun detaylarına değinelim.

FLOW Neden Yükseliyor? 5 Ağustos 2022

Flow Neden Yükseldi?

Flow, özellikle NFT, GameFi ve merkeziyetsiz uygulamalar oluşturmaya yönelik yüksek performanslı bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. Ethereum gibi genel amaçlı Blockchain ağlarından farklı olarak Flow, oyun içi öğeler gibi NFT’lerle etkileşime giren potansiyel olarak milyarlarca insan için verimli bir şekilde ölçeklenmek üzere inşa edilmiş durumda. Doğal olarak bu durum ağı oldukça yüksek TPS’lerde çalışabilmesine olanak tanıyor.

Yakın zamanda Instagram’ın NFT’leri için Ethereum, Solana, Polygon ve Flow ağlarını test ettiğini sizlerle paylaşmıştık. Bu çalışmalar sonucu Flow ağına odaklanan Instagram, yakın zamanda NFT özelliğini 100 ülkede daha kullanıma sundu. Meta tarafından paylaşılan haberde Flow’a odaklanıldı ve bu odak da Flow neden yükseliyor sorusuna cevap olarak artışı tetikledi.

Flow sadece 2 saat içerisinde yüzde 50’nin üzerinde değer kazanarak 1.86 dolardan 3.7 dolara kadar mum attı ancak hızlı bir düzeltme ile 2.7 dolar seviyesine geri döndü.

Haberimizin yazımı itibarıyla 2.64 dolardan alıcı bulan FLOW‘un güncel fiyatı ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala