bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,578.77 1.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,034.12 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 543.58 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 137.26 2.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494456 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450932 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148359 0.31%

Florida Vali Adayı Nikki Fried, Kripto Bağışlarını Kabul Ediyor

florida vali adayi nikki fried kripto bagislari kabul ediyor

Dünya genelinde kripto paralar artık birçok alanda kullanılmaya başlandı. Özellikle kriptonun benimsenmesinin artması ile birlikte dünya genelinde birçok ülkenin tepe ismi seçim kampanyalarına kriptoyu dahil etti. Bu kez Florida Vali adayı Nikki Fried, Florida Tüketiciler Komitesi aracılığıyla pazarlama kampanyası için kripto bağışlarını kabul edeceğini açıkladı.

Florida Vali adayı Nikki Fried, konu ile ilgili olan açıklamayı Twitter hesabı üzerinden bir video ile paylaşımı ile yaptı:

Nikki Fried: Siyasi Komitem Kripto Bağışını Kabul Ediyor

Florida Vali adayı Nikki Fried, Florida Tüketiciler Komitesi aracılığıyla pazarlama kampanyası için kripto bağışlarını kabul edeceğini Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıkladı:

Finansal sistem bizim için çalışmıyor, biz onun için çalışıyoruz. Bu nedenle kripto paranın demokratikleştirilmesi hükümet için bir öncelik olmalıdır. Bunu ilerletmek için, siyasi komitem şimdi kriptoyu alıyor.

Florida Tüketiciler siyasi komitesinin saymanı Ben Kuehne ise kripto bağışı için şunları ekledi:

İleriye dönük, yirmi birinci yüzyıl hareketini inşa ederek, tabandan bağış yapanlarımıza ve yozlaşmış siyasi finans sistemimiz tarafından gerçekten terk edilmiş hisseden diğerlerine bir misyonumuza katılma fırsatı.

Bunun yanında hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde Güney Koreli Demokrat Parti üyesi Rep. Lee Kwang-jae, dijital varlıklarla kampanya bağışları alma planları olduğunu açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala