bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,533.29 3.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.50 2.29%
bnb
BNB (BNB) $ 606.93 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 148.64 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529413 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477925 5.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152481 5.46%

Floor, Web3 Analitik Şirketi WGMI’yi Satın Aldı

floor web3 analitik sirketi wgmiyi satin aldi

Kripto şirketlerine olan ilgi artmaya devam ediyor. NFT fiyat takip şirketi olan Floor, yeni bir şirketin satın alımını gerçekleştirdiğini açıkladı.

Floor, Web3 Şirketi WGMI’yi Satın Aldı

NFT fiyat takip platformu olan Floor, yeni bir satın alım gerçekleştirdi. Floor tarafından yapılan açıklamaya göre web3 analitik şirketi olan WGMI.io şirketini satın aldığını açıkladı. Satın alım hakkında şirket bir açıklama yapmadı.

floor web3 analitik sirketi wgmiyi satin aldi 2

NFT’ler için her şey sloganıyla kendisini tanımlayan şirket, bu satın alımla birlikte önemli bir hamle yapmış oldu. Bir yıl önce Thomas Mancini tarafından kurulan ve adını kripto endüstrisinde yaygın olarak kullanılan “we’ll make it” kısaltmasından olan WGMI, Floor şirketi için web3 analitiği geliştirme süreçlerinde görev alacak. Konu hakkında açıklama yapan Floor kurucusu Chris Maddern şu ifadeleri kullandı:

Thomas ile konuşurken NFT’leri anlaşılır ve erişilebilir kılmak adına Floor’un misyon anlayışıyla bizim misyonumuzun uyumlu olduğunu düşündük. Bu uyum, WGMI’yi edinmeyi harika bir uyuma dönüştürdü.

Satın alma, NFT’lerin fiyatlarındaki düşüşün ardından gerçekleşti. Son olarak kısa bir süre önce Floor A serisi yatırım turunda 8 milyon dolarlık bir yatırım almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala