bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,424.80 0.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.81 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 607.16 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 154.73 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545505 1.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500578 3.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159966 0.77%

Flare Üzerinden NFT Satın Alma İşlemi Yapıldı

friendsies nft gelistiricileri ortaya cikan iddialara yanit verdiDVDFGBG

Flare, ağda şu anda beta sürümünde bulunan yeni birlikte çalışabilirlik işlevselliğinin canlı tanıtımını tamamladı. İki temel birlikte çalışabilirlik protokolü olan State Connector ve Flare Time Series Oracle (FTSO) kullanılarak, farklı bir token kullanılarak farklı bir zincirde gerçekleşen işlemle bir NFT satın alındı. Demo, DOGE ve XRP tokenleri kullanılarak yapılan satın alma ile Flare’in kanarya ağı Songbird üzerinde gerçekleştirildi.

Flare’nin Durum Bağlayıcı protokolleri, Flare zincirlerindeki EVM tabanlı akıllı sözleşmelerle hem diğer blok zincirlerinden hem de internetten gelen bilgilerin güvenli, ölçeklenebilir ve güvenilir bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Bu durumda, Flare olmayan bir zincirde bir işlemin onaylandığını kanıtlamak ve aynı anda doğru ödeme referansının dahil edildiğini doğrulamak için kullanılmıştır.

flare uzerinden nft satin alma islemi yapildifsbsfgb

Flare Time Series Oracle, verileri zincire getirmek için merkezi bir sağlayıcıya güvenmeden, Flare üzerindeki veri uygulamalarına yüksek düzeyde merkeziyetsiz fiyat ve veri akışları sunuyor. Demo için, diğer zincirin para biriminde NFT’nin canlı güncelleme fiyatını sağlıyor.

Flare, EVM tabanlı bir blok zinciri olduğundan, Ethereum ve diğer EVM zincirlerinde elde edilebilecek her şey Flare üzerinde de gerçekleştirilebilir. Bu nedenle demoda basılan NFT’ler, Solidity’de yazılmış ve ağ üzerinde dağıtılan standart ERC721 sözleşmeleridir. Gereken tek değişiklik, FTSO ve Durum Bağlayıcısı ile entegre edilecek yöntemlerin eklenmesiydi.

Flare CEO’su ve Kurucu Ortağı Hugo Philion, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu demo, Flare’in sektör için yeni işlevselliklere ve potansiyel kullanım durumlarına güç sağlamak için zincir üzerinde daha fazla türde güvenli, merkeziyetsiz veri sağlama yeteneğini vurgulamaktadır. NFT demosu, Flare’ın eski belirteçler için kilidini açabileceği ve ağdaki dapp’lerde güvenle kullanılmalarını sağlayan web3 yardımcı programının bir örneğidir. Flare’in yerel birlikte çalışabilirlik protokollerinin yeteneklerinden yararlanarak diğer uygulama mühendislerinin neler geliştirebileceğini görmekten heyecan duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala