bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,662.86 0.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,232.02 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 156.29 1.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54499 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.501155 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161605 0.74%

Flare Network, Dogecoin’i FAsset olarak Entegre Etti

Flare Network Dogecoini FAsset olarak Entegre Etti

Blockchain projeleri tüm hızıyla gelişimini sürdürürken bir haber de Flare Network‘ten geldi. Flare Network, popüler meme token Dogecoin’i (DOGE), bir FAsset olarak ağa dahil ettiğini açıkladı. Bu, Dogecoin‘in Flare’de ve Flare’e bağlı diğer zincirlerde kullanılmasına olanak tanıyacak.

Flare Network’ten Dogecoin Desteği

Flare Network iki temel Blockchain sorununu çözmek için Hugo Philion ve Sean Rowan tarafından oluşturulan bir ağ olarak karşımıza çıkıyor. Flare Network, ağın güvenliğini tokenin değerine bağlamadan akıllı sözleşme platformlarını ölçeklendirmenin yeni bir yolunu ortaya koyuyor.

Flare, Dogecoin’in yaratıcısı Billy Markus’un Dogecoin hakkındaki bir tweet’e yanıt olarak bunu paylaştı. F-Assets, Flare Ağının temel bileşenleridir. Spark (FLR) ağın yerel token’ı olsa da, kullanıcılar F Asset’lerini kullanmak üzere ağa getirebilirler. Bu, varlıklar için akıllı sözleşmelerin kilidini açar ve esasen akıllı olmayan sözleşme kriptosuna fayda sağlar. 

Ek olarak bu kullanıcıların kriptolarıyla DeFi ve diğer ağ uygulamalarına katılmalarını da sağlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala