bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

First Digital, USD Stablecoin’i Piyasaya Sürdü

first digital usd stablecoini piyasaya surdurg

Birçok şirket yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez piyasaya sürdüğü USD Stablecoin ile gündeme gelen isim First Digital Group oldu. First Digital, konu ile ilgili yaptığı açıklamada stablecoin’in Ethereum ve BNB‘de çıkarıldığını söyledi.

First Digital’den USD Stablecoin Hamlesi

First Digital Group, USD stablecoin olan FDUSD’yi piyasaya süreceğini açıkladı. First Digital, Ethereum ve BNB’de yayınlandığını ve First Digital’in bir listeleme için tüm büyük borsalarla görüşmelerde olduğunu da söyledi. Şirketten yapılan açıklamada, First Digital USD veya FDUSD olarak adlandırılan kripto paranın bire bir bazda bir dolara veya eşdeğer gerçeğe uygun değere sahip bir varlıkla desteklenmesi amaçlanıyor.

First Digital, stablecoin’in programlanabilir olduğunu bunun yanında finansal sözleşmelerin, emanet hizmetlerinin ve sigortanın aracılar olmadan yürütülmesini sağlayabildiğini söyledi.

First Digital, piyasaya sürülen stablecoin hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

First Digital Labs, mevcut ve gelecekteki geçerli yasalara ve düzenlemelere tam uyum sağlamak için yerel ve denizaşırı düzenleyici makamlarla yakın bir şekilde çalışacak ve First Digital Labs, FDUSD ve/veya düzenleyici rejimlerin şekillendirilmesi dahil olmak üzere bunların gelişiminin şekillendirilmesine katılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala