bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,547.03 3.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.20 2.60%
bnb
BNB (BNB) $ 601.40 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531647 3.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476847 4.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152154 4.73%

Fireblocks ve Ödeme Devi FIS ile İşbirliği Yapıyor

fireblocks ve odeme devi fis ile isbirligi yapiyor

Kripto para birimlerinin hızla yaygınlaşması ile ile beraber birçok şirket bu alanda ortaklık kuruyor. Bu kez kripto saklama şirketi Fireblocks’dan bir hamle geldi. Fireblocks, bankalara ve sermaye piyasası firmalarına Fortune 500 teknoloji sağlayıcısı olan FIS ile işbirliği yaptı.

Fireblocks ve Ödeme Devi FIS ile El Sıkıştı

Fireblocks, bankalara ve sermaye piyasası firmalarına Fortune 500 teknoloji sağlayıcısı olan FIS ile el sıkıştı. FIS bir basın açıklamasında, anlaşmanın her türden firmanın en büyük kripto ticaret merkezlerine, likidite sağlayıcılarına, borç verme masalarına ve merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarına erişmesini sağlayacağını söyledi. 

fireblocks ve odeme devi fis ile isbirligi yapiyor 1

FIS sermaye piyasaları başkanı Nasser Khodri, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Dijital para birimleri daha yaygın hale geldikçe, sermaye piyasası firmaları birçok dijital varlık sınıfını yönetmelerine yardımcı olan tek bir hedeften büyük ölçüde faydalanacak.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov ise ortaklık ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

FIS ile stratejik ortaklık, Fireblocks teknolojisini geleneksel varlıklardaki hemen hemen her tür satın alan, satan ve kurumsal kuruma getirecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala