bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Fireblocks, NFT, DeFi ve GameFi Odaklı Yeni Platformunu Duyurdu

Fireblocks NFT DeFi ve GameFi Odakli Yeni Platformunu Duyurdu

Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken şirketler de yeni yatırım ve ürünlerini kullanıcılarıyla teker teker paylaşıyor. Son olarak 1.200’den fazla finansal kuruma hizmet veren Fireblocks, geliştiricilerin DeFi, GameFi ve NFT ürünleri ve hizmetleri oluşturması için bir dizi araç içeren yeni bir web3 platformunu duyurdu.

Fireblocks, NFT, DeFi ve GameFi Odaklı Yeni Platformunu Duyurdu

Fireblocks, NFT, DeFi ve GameFi ile Web3 Teknolojilerine Odaklanıyor

Dijital varlık odaklı finansal şirket Fireblocks, Salı günü yaptığı açıklamada yeni bir platformunu duyurdu. Fireblocks, alternatif varlık yöneticileri ve sermaye piyasası katılımcıları için merkezi olmayan uygulamalar, borsalar ve NFT pazarları dünyasına güvenli erişimin kilidini açacağını açıkladı. 

Bu yeni ürün paketi, oyun stüdyolarından, NFT hizmetlerinden ve web3 için ürünler oluşturan finans kurumlarından net iş almayı hedefliyor. Ek olarak şirket hâlihazırda Animoca, Stardust, MoonPay, Xternity Games, Griffin Gaming, Wirex, Celsius ve Utopian Labs gibi şirketlere hizmet veriyor.

Öyle ki şirket daha öncesinde de benzer adımlar atmış ve ödeme devi FIS ile iş birliği yapmıştı. Son olarak şirket bu platform adımı ile rakipleri arasına girmiş oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala