bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Fireblocks, Kripto Sigorta Şirketi Coincover’ı Aldı

fireblocks kripto sigorta sirketi coincoveri aldi

Kripto varlıklara yönelik ödeme çözümleri giderek yaygınlaşıyor. Aynı zamanda kullanıcıların güvenlik endişeleri de şekilde artıyor. Geçen yıl siber saldırılar ve dolandırıcılıkların yanına bir de iflasların eklenmesiyle kripto dünyasına güven tam anlamıyla yara aldı. Şirketler ise kaybolan güveni kazanabilmek için yeni adımlar atarak kullanıcıların güvenini kazanmayı hedefliyor. Bu çerçevede Fireblocks’un özellikle kurumsal yatırımcılar için son derece önemli satın almaya imza attı.

fireblocks kripto sigorta sirketi coincoveri aldi2

Fireblocks, Coincover’ı Bünyesine Kattı

Kripto borsalarına cüzdan çözümleri sunan Fireblocks, İngiltere merkezli kripto varlık koruma ve sigorta şirketi Coincover’ı satın aldı. Şirket, satın alma ile müşterilerin anahtarlarını bağımsız olarak yedeklemeyi ve Coincover’ın üçüncü taraf kurtarma hizmetleriyle birleştirmeyi planlıyor. Coincover, sigortacılık devi Lloyd’s of London ile çalışan ilk kripto şirketleri arasında yer alıyor. Satın alma işleminin Fireblocks’un kripto anahtarları yedekleme ve kurtarma hizmetleri için kritik bir adım olduğu belirtildi. Coincover’dan yapılan açıklamada, Fireblocks’un olumsuz durum yaşaması halinde müşterilerin cüzdanlarını geri alabilecekleri ifade edildi.

Coincover Strateji ve Ortaklıklar Direktörü Oliver Cummings, FTX’in iflasının ardından kripto risklerine güvence getirmenin kurumsal yatırımcılar için iyi olacağını belirtti. Cummings, müşterilerin Coincover’a standart bir hizmet sözleşmesi ile gelen üçüncü taraf olarak güvenebileceklerini söyledi. Cummings, şirketlerin kendi yedeklemelerini yaptıklarında bazı belirsizliklerin ortaya çıktığını da vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala