bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,710.80 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,059.56 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 534.29 4.07%
solana
Solana (SOL) $ 132.23 4.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492053 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448434 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152927 4.96%

Fireblocks, Kripto Ödeme Motoru için Worldpay ile Anlaştı

Fireblocks Kripto Ödeme Motoru için Worldpay ile Anlaşti 2

Kripto ödeme çözümleri günümüzde gitgide yayınlaşıyor. Şirketler bir taraftan kripto ödemelerini kabul etmeye başlarken diğer taraftan bu alanda yeni ortaklıklara imza atıyor. Bu alanda bir ortaklık da kripto odaklı güvenlik şirketlerinden biri tarafından geldi. Kripto borsalarına cüzdan çözümleri ile tanınan Fireblocks, kripto ödeme motoru çalışmaları için Worldpay ile ortaklık kurdu.

Fireblocks Kripto Ödeme Motoru için Worldpay ile Anlaşti

Fireblocks, Worldpay Kripto Ödemeleri Üzerinde Çalışacak

Fireblock tarafından geliştirilen Payments Engine, kripto para birimlerini, ürünlerine entegre etmek isteyen işletmeler için anahtar bir çözüm sağlıyor. İşletmeler bu çözüm ile birlikte sistemlerine kripto ödemelerini kolay bir şekilde entegre edebiliyor. Fireblocks’a göre bu çözüm ile bugüne kadar 1 milyar dolarlık işlem gerçekleştirdi.

Bugünkü lansmanda ise Fidelity Information Services tarafından satın alınan ödeme işleme şirketi Worldpay, Fireblocks bünyesine ağ ortağı olarak katıldı. Bu ortaklık ile birlikte şirket, Fireblocks’un Payments Engine’i geliştirmesine ve iyileştirmesine yardımcı olacak.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Son birkaç yılda, ödeme sisteminin parçalarını ele almak için sektörde kritik çalışmalar yapıldı. Stablecoin anlaşmasından sınır ötesi ödemelere kadar, özellikle dijital varlıkların ana teknolojilere ve küresel ekonomiye yayılmaya devam ettiğini düşündüğümüzde, kripto ödeme sisteminin bütünsel olarak ele alınması gerektiğine inanıyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala