bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,429.73 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,035.40 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 543.22 0.99%
solana
Solana (SOL) $ 134.08 0.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494707 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447425 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147722 3.31%

Fireblocks, Finansman Turunda 550 Milyon Dolar Yatırım Aldı

fireblocks finansman turunda 550 milyon dolar yatirim aldi

Finansman turları birçok şirket için önem arz ediyor. Düzenlenen finansman turları ile şirket önemli yatırımlar elde ediyor. Bu kez Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks, Blockchain endüstrisinin en değerli şirketlerinden biri olmak için E Serisi finansman turunda 550 milyon dolar topladı.

Fireblocks, E Serisi Turunda 8 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks, E Serisi finansman turunda 550 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Söz konusu Finansman turu D1 Capital Partners ve Spark Capital tarafından ortaklaşa yönetildi. Tura katılan diğer yatırımcılar arasında; Parafi Growth Fund, Canapi Ventures, Altimeter, General Atlantic, Index Ventures, Mammoth, CapitalG ve Iconiq Strategic Partners yer aldı.

Ayrıca belirtmek gerekirse Şirket, 2021 yılının Haziran ayında 2,2 milyar dolarlık bir değerleme ile yatırımcılarından 310 milyon dolar toplamıştı.

Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks’un CEO’su Michael Shaulov finansman turu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Geleneksel finans kurumlarından önde gelen hedge fonlarına, borsalara, neobankalara, oyun şirketlerine, ödeme sağlayıcılarına kadar çok farklı kullanım durumlarından ve etki alanlarından çok sayıda müşterimiz var. Bu nedenle, tüm bu insanlara ihtiyaç duydukları hizmeti sağlamak ve onlara yetişmek için müşteri destek işlevlerimize çok fazla yatırım yapıyoruz.

Son olarak Ocak ayının başında Aave dünyanın ilk lisanslı DeFi platformunu başlatmak için Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala