bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

FinTech Şirketi CloudWalk, Kendi Blockchain’ini Başlattı

fintech sirketi cloudwalk kendi blockchainini baslatti

Blockchain sektörü tüm hızıyla gelişimin sürdürmeye devam ediyor. Blockchain alanında faaliyet gösteren şirketlerin sayısı hızla artıyor. Bu kez Brezilyalı FinTech şirketi CloudWalk, kendi Blockchain platformunu piyasaya sürüyor.

CloudWal’dan Yeni Blockchain Platformu

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için ödeme çözümleri sunan CloudWalk, yeni bir yatırım turunda 150 milyon dolar topladığını ve 2,15 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştığını açıklamasının ardından, yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Şirket, kripto para birimi işlemlerini kaydeden bir defter olan Blockchain platformu başlattı.

fintech sirketi cloudwalk kendi blockchainini baslatti

Yeni ağ ile saniyede 500 işlem gerçekleştirebileceğini açıklayan şirket, önümüzdeki aylarda bu hedefin saniyede 5.000 işlem yapmak olduğunu aktardı.

CloudWalk’ın kurucusu ve CEO’su Luis Silva, parayı ışık hızında hareket ettirmek istediğini paylaştı. Silva, şunları söyledi:

Blockchain bu hızı sağlıyor. Örneğin, mağaza sahipleri Visa veya Mastercard kullanarak satış yaptıklarında parayı almaları 1 günü buluyor. Blockchain ve Brezilya Dijital Reali (BRLC) ile parayı 2 saniyeye kadar alabilirler. Bu platforma ayda yaklaşık 50.000 kullanıcı getiriyoruz. Blockchain’in gelecekte tüm finansal sistemin yerini alacağına inanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala