bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Finansal Hizmet Sağlayıcısı Vivid Money, Shiba Inu’yu Destekliyor

finansal hizmet saglayicisi vivid money shiba inuyu destekliyor

Kripto para ekosistemi, birçok şirket ve kurum tarafından benimseniyor. Bu konuda özellikle Shiba Inu öne çıkıyor. Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) cephesinden konuyla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Vivid Money’den Shiba Inu (SHIB) Adımı

Bu kez Almanya merkezli finansal hizmet sağlayıcısı Vivid Money, Shiba Inu (SHIB) desteğini açıkladı. Shiba Inu’nun platformunda kullanıma sunulmasının yanı sıra, Shiba Inu’nun (SHIB) topluluk üyeleri için geri ödeme ve ödül programının da olduğundan bahsetti.

Dünya çapında 10.000 üyeye özel VIP kripto para kredi kartı olan Bitcoinblack, Shiba Inu’yu (SHIB) desteklediğini açıkladı. Kart sahibi ile güvence altına alınan kart, lüks mal ve hizmetlerin yanı sıra benzersiz üyelere özel deneyimler sunacak.

finansal hizmet saglayicisi vivid money shiba inuyu destekliyor

Bitcoinblack premium kredi kartı, üyelerin Bitcoin ve Shiba Inu da dahil olmak üzere diğer kripto para birimlerini fiat paraya dönüştürmelerini sağlıyor. Visa’nın kabul edildiği her ülkede VIP kullanıcılar bu kartı kullanabilecek.

Son olarak Shiba Inu’nun durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında SHIB 0,000001035 dolardan işlem görüyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala