bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Finans ve Teknoloji İstanbul Fintech Week’te Buluşuyor

finans ve teknoloji istanbul fintech weekte bulusuyorerff

Finans ve teknoloji, Türkiye’nin ilk finansal teknoloji etkinliği olan İstanbul Fintech Week’te buluşuyor. 8-9 Şubat tarihlerinde İstanbul Fişekhane’de düzenlenecek olan etkinlik 50’nin üzerinde oturuma ev sahipliği yapacak.

İstanbul Fintech Week: 8-9 Şubat

Bilindiği üzere finansal hizmetlerde yenilik yeni bir şey değil. Ancak etkisi, değişen yerçekimine rağmen her zaman yaygın hale geliyor. Türkiye, finansal hizmetler ve teknolojinin ortaya çıkan yakınlaşmasına yönelik büyük bir potansiyel barındırıyor.

Finans ve teknoloji konuları son dönemde oldukça paralel bir şekilde hareket etmeye başladı. 8-9 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk finansal teknoloji etkinliği olan İstanbul Fintech Week’te finans ve teknoloji alanıyla ilgilenenler bir araya gelecek.

finans ve teknoloji istanbul fintech weekte bulusuyorasd

İstanbul Fintech Haftası’nda yer alacak konuşmacılar ve sektör uzmanları finans ve teknoloji alanındaki sıcak konuları ele alacak.

2 gün sürecek olan Istanbul Fintech Week’te katılımcıları 50’nin üzerinde oturum bekliyor. Etkinlikte panellerin yanı sıra Türkiye’den ve birçok farklı ülkeden startup sunumları ile bu ülkelerin fintech otoriteleri tarafından kendi pazarlarının anlatıldığı oturumlar yer alacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala