bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Finans Devleri, Digital Asset’in Blockchain Ağına Katılıyor

finans devleri digital assetin blockchain agina katiliyor

Son dönemde finans devlerinin Blockchain alanını benimsenme oranı artıyor. Finans ve teknoloji devleri, Digital Asset’in Blockchain ağına katılım sağlayacağını açıkladı.

Goldman Sachs ve Mood’s Gibi Dev Şirketlerden Blockchain Adımı

DRW’den Don Wilson tarafından kurulan finansal teknoloji şirketi Digital Asset, gizlilik odaklı bir Blockchain ağı başlatıyor. Söz konusu Blockchain ağında finans ve teknoloji alanındaki en büyük şirketlerden bazıları da yer alıyor.

Yapılan açıklamaya göre, Goldman Sachs, Mood’s, DRW ve Microsoft, Canton Network olarak isimlendirilen Blockchain ağına katılan şirketler arasında yer alıyor. Açıklamada, kurumsal varlıklar için açıkça tasarlanmış, gizlilik özellikli, birlikte çalışabilir bir Blockchain ağı olarak faaliyet gösterecek.

finans devleri digital assetin blockchain agina katiliyor 2

Blockchain ağına katılan diğer şirketler arasında BNP Paribas, Broadridge, Cboe Global Markets, Cumberland, Deloitte, Deutsche Börse Group, DRW, Liberty City Ventures, Paxos, Right Pedal LendOS, S&P Global, SBI Digital Asset Holdings, Umbrage, Versana, VERT Capital, Xpansiv ve Zinnia gibi şirketler de bulunuyor.

Son olarak konu hakkında açıklama yapan Capgemini dijital varlıklar ve fintech başkanı Sankar Krishnan, Canton Network’ün Capgemini ve Digital Asset’in diğer ortaklarının “herkesin güvenebileceği bir finansal ekosistem oluşturmak adına Blockchain teknolojisinin gücünden yararlanmasının” bir örneği olduğunu dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala