bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Filipinler Düzenleyicisi, Ülkedeki Kripto Yatırımcılarını Uyardı

filipinler duzenleyicisi ulkedeki kripto yatirimcilarini uyardi

Kripto para piyasası her geçen gün büyüyor, genişliyor. Piyasanın git gide büyümesi birçok ülkeyi kripto konusunda harekete geçirdi. Bununla birlikte birçok ülke kripto ekosistemindeki kayıt dışı şirketler konusunda yatırımcılarını uyarmaya başladı. Bu ülkelerden biri de Filipinler oldu.

Filipinler Merkez Bankası’ndan Kripto Uyarısı

Filipinler’deki kripto piyasasının ana düzenleyicisi olan Filipinler Merkez Bankası, yatırımcıları kayıt dışı ve yabancı kripto sağlayıcılarıyla ilişki kurmaları konusunda uyardı.

filipinler duzenleyicisi ulkedeki kripto yatirimcilarini uyardi

Filipinler Merkez Bankası Bangko Sentral ng Pilipinas (BSP), kayıtsız ve yabancı kripto hizmet sağlayıcıları hakkında bir uyarı yayınladı. Duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Bangko Sentral ng Pilipinas (Bangko Sentral), halkı, kayıtlı olmayan veya yurtdışında ikamet eden sanal varlık servis sağlayıcıları (VASP’ler) ile uğraşmamaya şiddetle çağırıyor.

Bangko Sentral şunları vurguladı:

VA işlemleri genellikle fiyat dalgalanmaları nedeniyle büyük mali kayıplara neden olabilecek yüksek riskli faaliyetler olarak kabul edilir.

Ayrıca merkez bankası, hükümetin kripto fiyat dalgalanmalarından kaynaklanan finansal kayıplara karşı koruma garantisi vermediği konusunda uyardı. Düzenleyici, Halkın dikkatli olması gerektiğini, kendi durum tespitini yapması ve VA ile ilgili faaliyetlere katılmadan önce her zaman risklere dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala