bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

Figure Technologies’den Kripto Destekli Mortgage

Figure Technologiesden Kripto Destekli Mortgage

Kripto sektörü küresel olarak büyümesini hızlandırırken, hemen hemen her sektörden kendisine yer buluyor. Son olarak Blockchain kredi girişimi Figure Technologies, her ikisi de kullanıcıların ev satın alımlarını finanse etmek için Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) karşılığında borç almalarına izin veren Crypto Mortgage ve Crypto Mortgage PLUS’ı piyasaya sürdü.

Figure Technologies'den Kripto Destekli Mortgage

Figure Technologies’den Kripto Destekli Mortgage Kredisi

Kredilerini tescilli Provenance Blockchain ağı üzerinde işleyen Figure Technologies, yeni ürünlerle birlikte müşteri skalasını geliştirmeyi amaçlıyor. Şirket birçok yatırım alarak bu projelerini genişletiyor. Öyle ki şirket, en son finansman turuda 3.2 milyar dolarlık bir değere ulaşarak 200 milyon dolar yatırım topladı. Yatırımcılar arasında 10T Holdings ve Morgan Creek Capital Management yer aldı.

Son olarak tanıtılan bu kripto destekli Mortgage ürünü hakkında konuşan Kurucu ortak Mike Cagney , LinkedIn sayfasında “30 yıllık bir ipotek için 20 milyon dolara kadar kredi” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Kredilerin yüzde 100 kredi-değer (LTV) olacağını belirten Cagnet, “Bitcoin veya Ethereum’a 5 milyon dolar yatırırsanız, size 5 milyon dolarlık ipotek vereceğiz.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala