bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Figment, C Serisi Finansmanında 110 Milyon Dolar Topladı

figment-c-serisi-finansmaninda-110-milyon-dolar-topladi

Kripto para staking şirketi Figment, 1,4 milyar dolarlık bir değerlemeyle, C Serisi finansman turunda 110 milyon dolar topladı. Söz konusu olan C Serisi finansman turu 91 milyar dolardan fazla varlığı yöneten özel sermaye şirketi Thoma Bravo tarafından yönetildi.

Bunun yanında finansman turunun diğer katılımcılar arasında; Morgan Stanley’nin Counterpoint Global, ParaFi Capital, Avon Ventures ve kripto borsaları Binance, Bitstamp ve Binance.US yer alıyor.

Figment, Finansman Gelirlerini Nasıl Değerlendirecek?

Kripto para staking şirketi Figment, özel sermaye şirketi Thoma Bravo tarafından yönetilen, C Serisi finansman turunda 110 milyon dolar finansman sağladı. Belirtmek gerekirse bu finansman turunun gelirleri; şirketin stake için destek eklemesine ve daha fazla geliştirici kiralamasına yardımcı olacak.

figment c serisi finansmaninda 110 milyon dolar topladi 2

Figment’in kurucu ortağı ve CEO’su Lorien Gabel konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Artan işe alım ve çalışan sayısını artırmak bir numaralı öncelik olsa da, yeni sermayenin, şirketin Web 3.0’ın genel gelişimine çok daha fazla dahil olmasına yardımcı olmalı

Hatırlatmak gerekirse Figment, daha önce B Serisi finansman turunda 50 milyon dolar toplamıştı. Söz konusu olan tur ise; Senatör Yatırım Grubu ve Liberty City Ventures tarafından ortaklaşa yönetilmişti.

Staking sağlayıcısı aynı zamanda kripto endüstrisine yatırım yapmaya odaklanacak olan Figment Capital adlı bir yatırım kolu da başlattı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala