bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

FIFA, NFT Planlarıyla Dünya Kupası Mobil Futbol Oyununu Duyurdu

fifa nft planlariyla dunya kupasi mobil futbol oyununu duyurdu

Son dönemde yapay zekâ ve NFT destekli oyunların sayıları artmaya devam ediyor. Bu noktada bazı oyun stüdyoları NFT planlarını uygulamaya başlarken, benzer bir hamle FIFA cephesinden de geldi.

FIFA, NFT Eklemeleri Yapacağı Yeni Mobil Oyununu Çıkardı

FIFA tarafından yapılan açıklamada, karakterleri, kozmetik ürünleri ve oyun öğeleri için yapay zekadan (AI) yararlanan bir 4V4 futbol strateji oyunu olan World Cup AI League’in beta sürümünü başlattığını duyurdu.

fifa nft planlariyla dunya kupasi mobil futbol oyununu duyurdu 2

Web3 AI firması Altered State Machine, şu anda Android’de mevcut olan mobil oyunun geliştiricisi olarak görev aldı. Yapılan bir açıklamada, oyunun “yakında” bir iOS sürümünün de çıkacağı belirtildi. Bununla birlikte FIFA’nın yeni oyunun açık betası, geçtiğimiz aylarda çıkartılan Dünya Kupası tahmin oyununun genişletilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

FIFA’nın yeni oyununda karakterleri, bir filmin ya da popüler bir oyun olan Fall Guys atmosferine sahip. FIFA’nın oyununda karakterlerinin hareketleri aynı zamanda kendi güçlü ve zayıf yönlerini de tespit eden yapay zekâ tarafından kontrol ediliyor. Son olarak FIFA’nın yeni mobil oyununa kısa zaman içinde NFT’lerin de ekleneceği ifade edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala