bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,099.81 0.92%
bnb
BNB (BNB) $ 560.14 1.68%
solana
Solana (SOL) $ 144.47 2.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507557 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472266 3.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154195 0.53%

Fidelity’nin Analistinden Bitcoin Analizi için Yeni Bir Yöntem

Fidelitynin Analistinden Bitcoin Analizi için Yeni Bir Yöntem

Kripto para piyasaları son zamanlarda oldukça dalgalı bir grafik izliyor. Özellikle küresel düzenleyicilerin etkisi ve şirketlerin yatırımlarını arttırması, fiyatı her iki yöne de çekerken, grafikleri analiz etmek daha da zorlaşıyor. Ancak Fidelity Global Makro Direktörü Jurrien Timmer‘ın Bitcoin‘in hareketlerini takip etmek için yeni bir yöntemi var.

Fidelity'nin Analistinden Bitcoin Analizi için Yeni Bir Yöntem

Fidelity’nin Analistinden Bitcoin Analizi için Yeni Öneriler

Borsalar üzerinden yıllardır elde edilen bilgiler ile analiz edilen Bitcoin ve diğer altcoin grafikleri, tutarlılık konusunda diğer borsa kalemleri kadar tutarlı olmayabiliyor. Bu konuya dikkat çeken Fidelity Global Makro Direktörü Jurrien Timmer ise S2F modeliyle ilgili ana sorunu gözler önüne serdi. Analiste göre analizlerdeki asıl sorun, arzın fiyat üzerinden tek başına etkisinin hesaplanamaması. Timmer, cep telefonu benimseme eğrisini taklit eden bir s eğrisi modeli oluşturdu. Timmer, şu anda Bitcoin’de mevcut olan arz sınırlamalarını dikkate aldı  ve bunları grafiğe ekledi. Timmer‘a göre arz projeksiyonu, Bitcoin’in tam büyüme ve benimsenme hızının belirlenmesine yardımcı olmalı.

Son olarak devam eden finansal baskılara rağmen bir değer deposu olarak Bitcoin konusunda iyimser olduğunu belirten Timmer, Özellikle fiyat hareketi göz önüne alındığında varsayımların her zaman gözden geçirilmesi gerektiğini de ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala