bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Fidelity, Kripto Alanında Uzman İsimleri İşe Almayı Planlıyor

fidelity kripto alaninda uzman i

Son dönemde birçok şirket kripto para çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak adını sıkça Bitcoin satın alımları ile duyduğumuz yatırım şirketi Fidelity Digital Assets, kısa süre önce kurumsal müşterilerine ekim ayının sonundan itibaren ETH ile işlem yapma imkanı sunacağını açıklamıştı. Son olarak yeni bir açıklamada daha bulundu. Fidelity Digital Assets, yeni yılda işe alımları ikiye katlamayı planlıyor.

Fidelity, Altı Ay İçinde 100 Kripto Çalışanını İşe Almayı Planlıyor

Fidelity Digital Assets Europe Başkanı ve Fidelity Digital Asset Management Başkanı Chris Tyrer, Londra’daki Blockworks Digital Asset Summit’te düzenlenen bir panelde, yatırım devinin Fidelity Digital Assets biriminin bünyesine önümüzdeki altı ay içinde 100 yeni personel daha eklemeyi planladığını söyledi.

fidelity kripto alaninda uzman isimleri ise almayi planliyoredf

Son olarak Fidelity Digital Asset Management başkanı Chris Tyrer, konu ile ilgili olarak şu şekile açıklama yaptı:

Son 12 ayda oldukça agresif bir işe alım çılgınlığı yaşadık ve muhtemelen organizasyonumuzun boyutunu fazlasıyla ikiye katladık. Önümüzdeki üç ila altı ay içinde bünyemize 100 tane daha personel eklemeyi düşünüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala