bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,332.24 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.10 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.60 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 147.30 7.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527207 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475237 6.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150896 7.39%

Fidelity Digital Assets ve Kingdom Trust Arasında İşbirliği

Fidelity Kripto Para

Kripto para saklama hizmeti Kingdom Trust, müşterilerine Fidelity Digital Assets’ten Bitcoin soğuk depolama hizmeti sunuyor.Depolama yatırımcıların hisse senetleri, borsa yatırım fonları (ETF’ler) ve dijital varlıkları tek bir avantajlı hesapta satın alabileceği, satabileceği veya elinde tutabileceği hibrit bir self servis emeklilik platformu olan Kingdom Trust’ın Choice emeklilik hesabında sunulacak.

Kingdom Trust CEO’su Ryan Radloff, Fidelity ile olan ortaklığın yatırım devini, perakende kripto para yatırımcılarına hizmet etmeye daha da yaklaştıracağını umuyor.

Radloff, yeni ortaklıktan  “Fidelity’nin büyümesinin Bitcoin ve piyasanın olgunluğu için çok önemli olduğunu düşünüyorum, bunun için birkaç temel marjdan feda etmeye hazırım” dedi.

“Bunun Fidelity emeklilik hesapları olan ancak Fidelity Digital Assets’i bekleyen birçok insan için anlamlı olduğunu düşünüyoruz.”

Fidelity Dijital Varlıklar yalnızca kurumsal müşterilere odaklanmaya devam ederken bu, fon yöneticisinin halka açtığı ilk alt saklama hizmet anlaşmalarından biridir. E-postayla gönderilen bir bildiride Fidelity, saklama ilişkisinin müşterilerin hizmete sadece Kingdom Trust üzerinden erişeceği anlamına geldiğini açıkladı.

Fidelity Dijital Varlıklar Satış ve Pazarlama Başkanı Christine Sandler, bir basın açıklamasında şunları söyledi:

“Kingdom Trust müşterilerinin yine bizi seçmesinin avantajları: Casa tarafından desteklenen bir çözümle kendi özel anahtarlarını tutabilir, Fidelity tarafından saklanan soğuk depolarda tutabilir veya dijital saklama hesaplarını kullanarak dijital varlıklarını ödünç verebilir veya paylaşabilirler.”

Radloff, Kingdom Trust’ın gelecekte Fidelity ile diğer dijital varlıklarda da çalışacağını da sözlerine ekledi.

Radloff, “20.000 benzersiz varlığı saklama hizmetine alıyoruz, bunların çoğu alternatif varlıklardır” dedi. “Bitcoin, Fidelity Dijital Varlıklar ile ortaklık kurduğumuz ilk varlıktır, ancak son da olmayacaktır.”

Radloff’a göre, Choice’in Mayıs ayında piyasaya sürülmesinden bu yana 10.000’den fazla kişi hizmete dahil oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala