bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,464.88 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.18 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.60 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 185.76 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628192 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648987 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219697 20.02%

Fidelity Digital Assets: Bitcoin’deki (BTC) Kurumsal Yatırımlar Çok Farklı Bir Piyasa Yapısı Yarattı

fidelity digital assets bitcoindeki btc kurumsal yatirimlar cok farkli bir piyasa yapisi yaratti

Fidelity Digital Assets’in yöneticisi Tom Jessop, kripto para piyasası hakkında konuştu. Bir CNBC röportajında piyasa hakkındaki görüşlerini dile getiren Jessop, Biden’ın endüstriyi destekleyeceği konusunda iyimser olduğunu ifade etti. Jessop röportajda şu ifadeleri kullandı:

“SEC yeni başkanı Gensler’in alandaki deneyimi ve son yıllarda yaptıkları göz önüne alındığında, bunun ileriye dönük beklentilerimiz açısından daha yapıcı bir tutum sergilediğini düşünüyorum. Geçen yıl oldukça ilginç ve iyi düzenleyici gelişmeler gördüğümüzü belirtmek isterim.”

Jessop Bitcoin (BTC) fiyatını da değerlendirdi. Ona göre Bitcoin, birçok kripto para yorumcusunun da dile getirdiği gibi, konsolidasyon aşamasında yer alıyor:

“Bu, piyasa için sağlıklı bir konsolidasyon aşamasıdır. Piyasanın henüz erken dönemlerinde olduğu göz önüne alındığında, fiyat hareketini belirli faktörlere atfetmek zor… Müşterilerimiz, bizimle çalışan kurumlar, tüm bu dönem boyunca istikrarlı net alıcılar oldular ve kurumlar arasında bu varlık sınıfına erişim için güçlü talep görmeye devam ediyoruz. Son zamanlarda olanlara bakış açımız gerçekten bu…”

Jessop ayrıca, Bitcoin’e yapılan kurumsal yatırımların, lider kripto para biriminde %80’lik bir düşüşün görüldüğü 2017’nin tekrarlanmamasına yardım edip etmeyeceği konusunda sorulan soruya cevap verdi:

“Bunu göz ardı etmem [fiyatta gerçekleşebilecek %80’lik bir düşüş], ancak şu anda 2017’de olduğumuzdan çok farklı bir piyasada olduğumuzu düşünüyorum. Yatırımcı yapısının önemli ölçüde değiştiğini düşünüyorum. Perakende odaklı bir çılgınlık olan 2017’den, geçtiğimiz yılın son haftalarına taşındık ve şimdi çok daha geniş tabanlı bir kurumsal benimseme görüyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala