bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

Fidelity Crypto, Hizmet Vermeye Başladı

fidelity crypto hizmet vermeye basladi

Yatırım yöneticisi Fidelity Digital Assets, yeni alanlara genişlemeye devam ediyor. Fidelity Digital Assets tarafından yapılan yeni açıklamada, Fidelity, kripto alanında genişledi. Fidelity Digital Assets, bu noktada Fidelity Crypto hizmetini başlattığını belirtti.

Fidelity Crypto, Müşterilerine Artık Müşteri Kullanımına Açıldı

Fidelity Crypto, milyonlarca kullanıcı için artık komisyonsuz Bitcoin ve Ethereum (ETH) ticareti yapabilmesine imkân sağlıyor. Daha önce bir bekleme listesiyle sınırlı müşterinin kullanımına açılan Fidelity Crypto, yeni ve mevcut müşteriler tarafından artık kullanılabiliyor. Fidelity Crypto hizmetini kullanmak isteyen kullanıcılar Fidelity Brokerage hesabı oluşturarak hizmeti kullanmaya başlayabiliyor.

fidelity crypto hizmet vermeye basladi 2

Fidelity Crypto kullanıcıları, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kripto para birimlerinde ticaret yapabiliyor. Bununla birlikte kullanıcılar bu ticareti komisyonsuz olarak gerçekleştirebiliyor. Fidelity Crypto’da para çekme işlemlerinin şimdilik aktif hale getirilmediğini de belirtelim.

37.1 milyon perakende hesabı bulunan Fidelity Digital Assets, perakende müşterilerine kripto alanında hizmet sunmak için Amerika Birleşik Devletleri’ndeki rakiplerinin büyük bir kısmından daha hızlı davrandı. Son olarak Fidelity Digital Assets, 2022 yılının sonunda üç ABD merkezli ticari marka başvurusunda bulunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala